Ronald1

Ik ben Ronald Tinholt en woon in Sprang-Capelle. Ik ben geboren op Curaçao maar ben opgegroeid in Nederland waar ik in zes provincies heb gewoond waardoor ik met veel verschillende bevolkingsgroepen heb leren omgaan. Inspelen op diverse verschillen in mentaliteit, cultuur en dus manier van uiten, vind ik inspirerend. Ik maak graag oprecht contact! 

Na mijn MBO opleiding heb ik mijn ervaring opgedaan in de commerciële Retail waar ik leiding gaf aan groepen mensen om tot optimale resultaten te komen en als trainer/ coach was ik er om iedereen in hun eigen kracht te zetten. Trefwoorden zijn hier vertrouwen, open- en eerlijkheid en vanuit respect opereren. Ik wil graag onbevooroodeeld luisteren omdat ik dan verbinding kan maken op basis van begrip en inzicht in de persoon die ik voor me heb.

Hierin voel ik mij gesterkt door mijn interne opleiding bij Kr8 waarbij de steun van een team van psychologen, coaches en ervaringsdeskundigen mijn kennis en handelen naar een professioneler niveau kon tillen. Niet langer commerciele motieven, maar echt kijken naar mensen, drempels en het vinden van passie, vormen nu mijn leidraad. 

Deze kant geeft mij zoveel voldoening dat ik inmiddels een aantal trainingen bij Kracht ben gaan geven en individuele coaching gesprekken voer. Mensen helpen om weer meer zelfvertrouwen te krijgen en het heft weer in eigen handen nemen zodat je weer in je Kracht komt te staan en je voor jezelf op kan komen is mijn doel. Binnenkort rond ik mijn opleiding op medisch en psychosociaal vlak af en hoop ik nog meer te geven van wat ik al vanuit mijn hart doe: samen sterker worden. 

E-mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

button

button_top5

Netwerk partners

www.hanstimmermans.nl